Bezoek onze locatie
Ekkersrijt 4206, Son
Bel ons
0499-332400
Openingstijden vandaag
08:00 tot 20:30 08:00 tot 21:00 08:00 tot 12:00 08:00 tot 20:30 08:30 tot 18:00 Gesloten Gesloten

Lifestyle

VOEL JE GOED! BIJ  BODYCAREVERBEEK! lifestyle programma

 

 

“Een gezond voedingspatroon in combinatie met verantwoord en structureel bewegen is verreweg de beste manier om blijvend af te vallen”

 

Voel Je Goed! en BodyCareVerbeek! bieden dit totaal programma:

Kosten en uitleg beweegprogramma BodyCareVerbeek!:

1)Fit-test
Voordat u start met de training start krijgt u eerst een uitgebreide intake door een fysiotherapeut die een fysieke beoordeling maakt, verder zal een fit-test waarin bloeddruk, saturatie, lenigheid, en kracht wordt gemeten plaats vinden . Op basis van deze conditietest wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld

2)Persoonlijk trainingsschema
Tijdens de eerste training wordt u begeleidt waarbij alle oefeningen worden toegelicht en voorgedaan. Daarna traint u zelfstandig op een tijdstip dat u schikt. De prijs is gebaseerd op 2 trainingen per week Bij Body Care Verbeek, u bent echter vrij om vaker in de week te komen trainen. Er is vrijwel altijd een fysiotherapeut (i.o) in de zaal aanwezig, deze kan u te woord staan bij evt. vragen.

3)Efficiënt en effectief trainen
Persoonlijke vorderingen worden elektronisch bijgehouden en gemonitord. Daar waar nodig wordt je trainingsschema aangepast. Na 6 weken zal er een terugkoppeling met de fysiotherapeut zijn en wordt het trainingsschema aangepast.

na 3 maanden zal het traject worden afgesloten door een fysiotherapeut besproken worden. Wilt u hierna eventueel verder bewegen kan dat op onze reguliere fitnessabonnementen.

4)Meetbaar resultaat
Los van het wegen op afspraak bij Karin van Voel je Goed! meten wij bij de start van je training ook je vetpercentage, vocht en BMI.  Daarnaast plannen we aan het einde van het traject weer een uitgebreide fit-test bij de fysiotherapeut in om je vorderingen vast te leggen. Dit zal je motiveren om je nieuwe beweegpatroon en leefstijl met veel enthousiasme voort te zetten.

Voorkom blessures
Ontdek zelf dat regelmatig bewegen niet alleen gezond is maar je ook fit houdt. Door verantwoord en structureel te bewegen voorkom je vervelende blessures.

Voor wie?
Iedereen die in beweging wil komen en blijven. Rug- of gewrichtsklachten hoeven je niet te beletten. Dankzij de aanwezigheid van fysiotherapeuten kun je bij Body Care Verbeek op een verantwoord wijze gaan starten met trainen en zo werken aan conditie en krachtopbouw.

Kosten:

Als onderdeel van Voel je Goed!  bij BodyCareVerbeek zijn de kosten voor de training  als volgt;

Intake:     € 75

Training : € 130

 

 

Voel je Goed!    voedingsadvies en begeleiding door Karin Hoen gediplomeerd voedingsdeskundige.

Kosten:

Traject € 295.00 , een gedeeltelijke vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, bel  Karin Hoen (voedingsdeskundige voor dit traject) 0622734463, hierover.

 

 

!!!!!!!!   December 2018 gaat BodyCareVerbeek, BIJ VOLDOENDE DEELNAME, starten met lifestyle programma:  “60 plus vitaal”  !!!!!!!!!!

 

De bedoeling is dat u  in groepjes, van minimaal 4 en maximaal 6 personen, op vaste tijden onder begeleiding een uur gaat trainen aan u vitaliteit. We gaan werken aan het verbeteren van uw conditie en kracht.

Omdat, onder toezicht van een fysiotherapeut, de intake en een programma gemaakt wordt, kunnen ook mensen meedoen die mogelijk een fysieke beperking hebben.

De trainingstijden  zullen aanvankelijk in de middag op dinsdag en donderdag gaan plaats vinden tussen 13:00 en 15:00 uur.

 

 

Kosten “60 plus vitaal” programma

Intake:     Eenmalig    € 62.50

  • Vitaliteitsonderzoek door fysiotherapeut duur 1 uur

-intake gesprek fysiotherapeut (inventarisatie mogelijke fysieke beperkingen)

-conditie test, bloeddruk, saturatie en spierkracht meting

  •    Weet wat je eet, workshop 1,5 uur

 

Training van een uur;

1 x per week meedoen € 30 per/maand

2 x per week meedoen € 40 per/ maand

 

Informatie over deze lifestyle interventie via onze website; info@body-careverbeek.nl  of tel: 0499332400.