Bezoek onze locatie
Ekkersrijt 4206, Son
Bel ons
0499-332400
Openingstijden vandaag
08:00 tot 20:30 08:00 tot 21:00 08:00 tot 12:00 08:00 tot 20:30 08:30 tot 18:00 Gesloten Gesloten

Lifestyle

VOEL JE GOED!   BIJ  BODYCAREVERBEEK !    

“Een gezond voedingspatroon in combinatie met verantwoord en structureel bewegen is verreweg de beste manier om blijvend af te vallen”

Dit programma duurt 3 maanden en wordt door BodyCareVerbeek /Lifestyle en Voel Je Goed! aangeboden, en bevat de volgende onderdelen;

1)Fit-test
Voordat u start met de training start krijgt u eerst een uitgebreide intake door een fysiotherapeut die een fysieke beoordeling maakt, verder zal een fit-test waarin bloeddruk, saturatie, lenigheid, en kracht wordt gemeten plaats vinden . Op basis van deze conditietest wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld

2)Persoonlijk trainingsschema
Tijdens de eerste training wordt u begeleidt waarbij alle oefeningen worden toegelicht en voorgedaan. Daarna traint u zelfstandig op een tijdstip dat u schikt. De prijs is gebaseerd op 2 trainingen per week Bij Body Care Verbeek, u bent echter vrij om vaker in de week te komen trainen. Er is vrijwel altijd een fysiotherapeut (i.o) in de zaal aanwezig, deze kan u te woord staan bij evt. vragen.

3)Efficiënt en effectief trainen
Persoonlijke vorderingen worden elektronisch bijgehouden en gemonitord. Daar waar nodig wordt je trainingsschema aangepast. Na 6 weken zal er een terugkoppeling met de fysiotherapeut zijn en wordt het trainingsschema aangepast.

na 3 maanden zal het traject worden afgesloten door een fysiotherapeut besproken worden. Wilt u hierna eventueel verder bewegen kan dat op onze reguliere fitnessabonnementen.

4)Meetbaar resultaat
Los van het wegen op afspraak bij Karin van Voel je Goed! meten wij bij de start van je training ook je vetpercentage, vocht en BMI.  Daarnaast plannen we aan het einde van het traject weer een uitgebreide fit-test bij de fysiotherapeut in om je vorderingen vast te leggen. Dit zal je motiveren om je nieuwe beweegpatroon en leefstijl met veel enthousiasme voort te zetten.

Voorkom blessures
Ontdek zelf dat regelmatig bewegen niet alleen gezond is maar je ook fit houdt. Door verantwoord en structureel te bewegen voorkom je vervelende blessures.

Voor wie?
Iedereen die in beweging wil komen en blijven. Rug- of gewrichtsklachten hoeven je niet te beletten. Dankzij de aanwezigheid van fysiotherapeuten kun je bij Body Care Verbeek op een verantwoord wijze gaan starten met trainen en zo werken aan conditie en krachtopbouw.

Kosten:

Als onderdeel van Voel je Goed!  bij BodyCareVerbeek/ lifestyle zijn de kosten voor de training  als volgt;

Intake:     € 75

Training : € 130  {  3 maanden }

 

 

Voel je Goed!    voedingsadvies en begeleiding door Karin Hoen gediplomeerd voedingsdeskundige.

Kosten:

Traject € 295,00  een gedeeltelijke vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, bel  Karin Hoen (voedingsdeskundige voor dit traject) 0622734463, hierover.

 

Vitaliteitsprogramma  55 plus !!!

Programma voor een ieder die vitaal wil blijven of worden.

De tijd veranderd snel, zo ook de behoefte van de wat ouder wordende mens. De levensverwachting neemt niet alleen toe, maar men verwacht ook dat men vitaal blijft.

Dit gaat in veel gevallen niet vanzelf, en net als onze haren die gaan vergrijzen, “vergrijst” ook ons lichaam. Regelmatig bewegen is het sleutelwoord om vitaal te blijven, lekker wandelen of fietsen zijn bij uitstek  geschikt om deze vitaliteit te onder houden.

Mocht dit niet altijd mogelijk zijn is fitness ook een mogelijkheid om aan u vitaliteit te werken!

Lekker buiten fietsen, wandelen of tuinieren houden ons jong van lichaam en geest. Mocht dit allemaal niet lukken of wil u meer!?

Dan bent u bij BodyCareVerbeek op het juiste adres!!!!

Zowel conditie en kracht kan worden verbeterd of worden onderhouden. Fitnesstraining  is dan in veel gevallen een belangrijk middel om u lichaam dusdanig in conditie te houden om de dagelijkse dingen waarbij vitaliteit nodig is te kunnen doen en blijven doen.

Omdat wij uitsluitend met fysiotherapeuten werken is BodyCareVerbeek/ Lifestyle  uitermate geschikt voor mensen met een mogelijke fysieke beperking.

De nadruk ligt op u vitaliteit waarbij kracht en conditie de basis vormen.

Mocht u vragen hebben en kan altijd vrijblijvend binnen komen om de mogelijkheden te bespreken.

 

De kosten verbonden aan vitaliteit 60 plus zijn:

 

Intake:

€ 62,50  ( eventueel voor groot deel vergoed uit aanvullende verzekering)

D e volgende zaken zullen aanbod komen tijdens de intake;

  • fysieke screening door een fysiotherapeut
  • conditie test
  • bloeddruk, saturatie en spierkracht meting.

Hierna kunt u kiezen voor 1 maal per week of 2 maal per week  te trainen.

Dagelijks mag natuurlijk ook.

De prijzen voor de de trainingen zijn per maand:

1 maal per week    € 33,00

2 maal per week   € 44,00

dagelijks                 € 50,00

Op het moment zijn wij aan het onderzoeken of het mogelijk is om dit in groepsverband  en onder begeleiding te gaan aanbieden.

Dit zal zo snel mogelijk op de website vermeld worden

Informatie over deze lifestyle interventies via onze website; info@body-careverbeek.nl  of tel: 0499332400.

 

LEEFSTIJL EN GENEESKUNDE:

Conditie en kracht training  voor of na een ziekenhuis opname is uitermate geschikt voor u herstel.

Kennis van zaken is hierbij echter wel gewenst, onze fysiotherapeuten staan graag voor u klaar om voor u een maatprogramma om u lichamelijke vitaliteit te behouden of te verbeteren.